TZCM8172

Panairi i Dyerve të Hapura dhe Punësimit

Në kuadër të projektit: “Fuqizimi i Të Rinjve”, Save the Children në partneritet me Fondacionin “Ndihmë për Fëmijët” dhe në bashkëpunim me shkollën e mesme profesionale “Ndre Mjeda” në Bushat organizuan “Panairin e Dyerve të Hapura dhe Punësimit”.Or ...

IMG-20190408-WA0036 (1)

Gëzuar 8 Prillin!

Festimet vazhdojnë me rastin e Javës Rome sot në Fushë Krujë ku fëmijët, prindërit dhe mësuesit janë mbledhur në shkollën 9-vjeçare “Bakushe Visha”. Vazhdojnë këngët e bukura, vizatimet e posterat dhe recitimet nga fëmijët Romë dhe jo Romë! Punim ...

IMG-20190405-WA0006

Festimet për Javën Rome

8 Prilli është dita ndërkombëtare e Romëve!Aktivitete për ndërgjegjësimin mbi çështjet Rome dhe festime në kulturën Rome po ndodhin gjatë Javës Rome në Fier, Lezhë dhe Fushë Krujë. Fëmijët Romë dhe jo Romë, prindër e mësues po gëzojnë së bashku këto ...

cover-photo

Arsim cilësor dhe shkolla miqësore

Shërbim arsimor cilësor për të gjithë fëmijët pa dallim, shkolla gjithëpërfshirëse përmes rritjes së kapaciteteve mësimdhënëse dhe edukuese për mësues dhe drejtues! 35 mësues e drejtues nga shkollat 9 vjecare “Adem Gjeli” dhe “Bakushe Visha” në Kruj ...

Korça1

Kampet verore për fëmijët Romë dhe jo-Romë

Si çdo vit, NPF në kuadrin e projektit CEFA organizoi në muajin korrik kampet verore për fëmijët Romë dhe jo-Romë në qytetet Tiranë, Elbasan, Berat dhe Korçë. Kampet verore janë konceptuar si një mundësi për fëmijët e këtyre qyteve për të kaluar një ...