Kolazh-biznese

Rreth Nesh

Rreth Fondacionit

"Ndihme per Femijet"

Fondacioni ynë "Ndihme për Fëmijët" është një organizatë që ka si synim të ndihmojë fëmijët dhe familjet në nevojë nëpërmjet programeve dhe projekteve të ndryshme. Ne fokusohemi në përmirësimin e kushteve të jetesës dhe mundësive për zhvillim të fëmijëve në nevojë. Fondacioni ynë veçon ndihmën ndaj rinisë, komuniteteve romë, dhe të gjithë atyre që kanë nevojë për mbështetje të veçantë. Misioni ynë është të ndërtojmë një mjedis më të mirë për të rriturit e ardhshëm dhe të kontribuojmë në një shoqëri më të drejtë dhe më të barabartë për të gjithë.

347239140_284408474013676_132222071949112557_n

Partnere

Untitled design (11)
Untitled design (12)
Untitled design (13)
Untitled design (14)
Untitled design (15)
Untitled design (16)