IMG-20190408-WA0036 (1)

Gëzuar 8 Prillin!

Festimet vazhdojnë me rastin e Javës Rome sot në Fushë Krujë ku fëmijët, prindërit dhe mësuesit janë mbledhur në shkollën 9-vjeçare “Bakushe Visha”. Vazhdojnë këngët e bukura, vizatimet e posterat dhe recitimet nga fëmijët Romë dhe jo Romë!

Punimet shumëngjyrëshe të fëmijëve përcjellin mesazhet e tyre të tolerancës, pranimit, diversitetit dhe mirëkuptimit.
Këto aktivitete jo vetëm festojnë kulturën Rome, por edhe sfidojnë paragjykimet e diskriminimin dhe përçojne mesazhe emancipuese për shoqërinë.

Le të mësojmë nga fëmijët dhe të ecim përpara e të jemi më mirë SË BASHKU!
Këto aktivitete mbështeten nga projekti “Askush të Mos Mbetet Pas”.

Gëzuar 8 Prillin!

UNDP Albania United Nations Albania Embassy of Switzerland in Albania

#InternationalRomaDay
#HelpforChildren
#JavaRome

IMG-20190408-WA0012
IMG-20190408-WA0013
IMG-20190408-WA0014
IMG-20190408-WA0021
IMG-20190408-WA0027
IMG-20190408-WA0028
IMG-20190408-WA0036

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *